"Buda a dolgozókért"

Alapítvány

Bemutatkozás

Alapítványunk 1993 óta mûködik és személyi jövedelemadó mentesen támogatja az arra rászorulókat. A kuratóriumnak 5 tagja van. Tevékenységét az ELMÛ Nyrt és tagvállalatai dolgozói körében fejti ki.


Örömmel tájékoztatjuk munkatársainkat és a felajánlókat, hogy alapítványunk dolgozóink adójának 1 %-os felajánlásából az elmúlt 15 év során közel 500 fõt részesített segélyben.


Tevékenységünket az ELMÛ Nyrt vezetése is elismeri és évente külön megállapodás alapján támogatásban részesít. Természetesen minden további felajánlást szívesen fogadunk.


Tapasztalataink szerint rohanó világunkban az emberek nagyon nehezen nyilnak meg, gondjaikat nem igazán osztják meg másokkal, ezért lehetnek olyan munkatársaink akiknek megélhetési gondjaik vannak, hosszú ideje betegek ill. váratlan haláleset következett be családjukban. Úgy gondoljuk, hogy ezen ismeretekkel csak közvetlen környezetük rendelkezik.


Kérjük, ha úgy gondolja, hogy környezetében dolgoznak olyan munkatársak akik feltétlenül segítségre szorulnak írásos javaslatát (kellõ indoklással) jutassa el az alapítvány címére (XIII.Váci u. 72-74. II.218.)


Segítsen, hogy segíthessünk. Elvünk: az aki gyorsan ad duplán ad.


Az alapítvány mûködésével, segélyezésével kapcsolatosan szívesen állok rendelkezésükre.
Tisztelettel:


Szurominé Máté Katalin
Tel.: 238-2367


Hírek

2018. november
A Közhasznú Alapítvány 2017. évi jelentése

2017. november
A Közhasznú Alapítvány 2016. évi jelentése

2016. november
A Közhasznú Alapítvány 2015. évi jelentése

2012. szeptember
Segélykérelem szociális segélyhez /nyomtatvány/

2012. március
Szervezeti, működési és segélyezési szabályzat